ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΚΥπΥ: Θεμελιακός πυλώνας του συστήματος υγείας οι νοσηλευτές

ΟΚΥπΥ: Θεμελιακός πυλώνας του συστήματος υγείας οι νοσηλευτές

Βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού εκφράζει ο ΟΚΥπΥ, ευχαριστώντας για το σημαντικό, όπως λέει, έργο που επιτελεί.

«Οι νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, αποτελούν ένα θεμελιακό πυλώνα του συστήματος υγείας. Το νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά σώζει ζωές, παρέχει ποιοτική φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε ασθενή που χρήζει φροντίδας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προστίθεται, η πανδημία αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τον τομέα της υγείας και το έργο των νοσηλευτών του ΟΚΥπΥ ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την περίθαλψη ασθενών με COVID, αποτέλεσε σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της».

Οι πέραν των 3.500 νοσηλευτών μας, συνεχίζει, ανταποκρίνονται με ζήλο, όχι μόνο στις υψηλές απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης, αλλά και στα υπόλοιπα περιστατικά που αντιμετωπίζονται καθημερινά στα Νοσηλευτήρια και Ιατρικά Κέντρα του Οργανισμού.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Κύπρος Σταυρίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, τόνισε πως «η 12η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη ραχοκοκαλιά του συστήματος Υγείας, εσάς, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που ακούραστα συνεχίζετε να στέκεστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top