ΟΚΥπΥ: Θεμελιακός πυλώνας του συστήματος υγείας οι νοσηλευτές

ΟΚΥπΥ: Θεμελιακός πυλώνας του συστήματος υγείας οι νοσηλευτές

Βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού εκφράζει ο ΟΚΥπΥ, ευχαριστώντας για το σημαντικό, όπως λέει, έργο που επιτελεί.

«Οι νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, αποτελούν ένα θεμελιακό πυλώνα του συστήματος υγείας. Το νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά σώζει ζωές, παρέχει ποιοτική φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε ασθενή που χρήζει φροντίδας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προστίθεται, η πανδημία αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τον τομέα της υγείας και το έργο των νοσηλευτών του ΟΚΥπΥ ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την περίθαλψη ασθενών με COVID, αποτέλεσε σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της».

Οι πέραν των 3.500 νοσηλευτών μας, συνεχίζει, ανταποκρίνονται με ζήλο, όχι μόνο στις υψηλές απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης, αλλά και στα υπόλοιπα περιστατικά που αντιμετωπίζονται καθημερινά στα Νοσηλευτήρια και Ιατρικά Κέντρα του Οργανισμού.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Κύπρος Σταυρίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, τόνισε πως «η 12η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη ραχοκοκαλιά του συστήματος Υγείας, εσάς, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που ακούραστα συνεχίζετε να στέκεστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Το Ιράν είναι κοντά στην ήττα», λέει ο Τραμπ - Τεχεράνη και Χεζμπολάχ έπληξαν τουλάχιστον 50 στόχους στο Ισραήλ που απάντησε με βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

LIVE: «Το Ιράν είναι κοντά στην ήττα», λέει ο Τραμπ - Τεχεράνη και Χεζμπολάχ έπληξαν τουλάχιστον 50 στόχους στο Ισραήλ που απάντησε με βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE