Βομβιστική επίθεση στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια - Έρευνες της Αστυνομίας

Βομβιστική επίθεση στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια - Έρευνες της Αστυνομίας

Βομβιστική επίθεση στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άρης Λεμεσού έκανε τα εγκαίνια της νέας του μπουτίκ, στη Λεωφόροο Αμαθούντος , στον Άγιο Τύχωνα στη Λεμεσό, όπου παρευρέθηκε πληθος κόσμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:25 βομβιστική επίθεση σημειώθηκε, η οποία καταγγέλθηκε από τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα πυροδοτήθηκε μεταλλικό αυτοσχέδιο αντικείμενο γεμάτο εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο και στους υαλοπίνακες του καταστήματος.

Η σκηνή αποκλείστηκε,και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα αίτια της επίθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.