Βομβιστική επίθεση στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια - Έρευνες της Αστυνομίας

Βομβιστική επίθεση στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια - Έρευνες της Αστυνομίας

Βομβιστική επίθεση στη μπουτίκ του Άρη Λεμεσού λίγο μετά τα εγκαίνια της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άρης Λεμεσού έκανε τα εγκαίνια της νέας του μπουτίκ, στη Λεωφόροο Αμαθούντος , στον Άγιο Τύχωνα στη Λεμεσό, όπου παρευρέθηκε πληθος κόσμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:25 βομβιστική επίθεση σημειώθηκε, η οποία καταγγέλθηκε από τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα πυροδοτήθηκε μεταλλικό αυτοσχέδιο αντικείμενο γεμάτο εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο και στους υαλοπίνακες του καταστήματος.

Η σκηνή αποκλείστηκε,και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα αίτια της επίθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE