Έφοδος σε οικία 31χρονου στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν 452 πυροτεχνήματα - Όσα ανέφερε στην ανάκριση του

Έφοδος σε οικία 31χρονου στη Λεμεσό - Εντοπίστηκαν 452 πυροτεχνήματα  - Όσα ανέφερε στην ανάκριση του

Στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στην κατοικία άντρα ηλικίας 31 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συγκεκριμένα, 452 πυροτεχνήματα συνολικά.

Η έρευνα στην κατοικία του 31χρονου διεξήχθη χθες το πρωί, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε στη βάση πληροφορίας που είχε εξασφαλίσει ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού.

Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοικία, μέσα σε οκτώ συσκευασίες, 452 πυροτεχνήματα και προχώρησαν στην κατάσχεση τους, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη του 31χρονου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, όπου ανακρινόμενος φέρεται να ανέφερε ότι εισήγαγε τα πυροτεχνήματα από χώρα του εξωτερικού, καθώς και ότι είχε σκοπό να τα χρησιμοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Αργότερα χθες, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, ο 31χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί στη συνέχεια ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση υπόθεσης παράνομης εισαγωγής και κατοχής εκρηκτικών υλών και ειδών πυροτεχνίας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE