Λογαριάζουν να κάμουν κάτι για Λίγκα τα μεγάλα κλαμπ;

Λογαριάζουν να κάμουν κάτι για Λίγκα τα μεγάλα κλαμπ;

Το είπε δημόσια και ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, ότι επιτέλους πρέπει να… πάει σε άλλα χέρια η διαχείριση του ποδοσφαίρου.

Αυτοί που κρατάνε το καρπούζι και το μαχαίρι, τις τελευταίες δυο δεκαετίες, αποκλείεται να προσυπογράψουν την πρόταση. Αλίμονο να θέλουν να χάσουν τα προνόμια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE