ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή δεδομένων για τον θάνατο της 27χρονης ΣΥΟΠ - Δεν συνέβη την ώρα της άσκησης το ατύχημα

Ανατροπή δεδομένων για τον θάνατο της 27χρονης ΣΥΟΠ - Δεν συνέβη την ώρα της άσκησης το ατύχημα

Ανατροπή δεδομένων για την υπόθεση θανάτου της 27χρονης ΣΥΟΠ Νάταλις Νεοφύτου, η οποία έχασε την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς, χθες Πέμπτη 12 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhemaOnline, το ατύχημα δεν συνέβη κατά την διάρκεια άσκησης αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά το τέλος της άσκησης, είχαν δοθεί οδηγίες για να γίνει ανεφοδιασμός του οχήματος και το ατύχημα φαίνεται να έγινε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού είναι ο ερευνών λειτουργός που θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο, ενώ δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία της άτυχης ΣΥΟΠ με πρόταση που προωθείται στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, o εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστου Πιερή, δήλωσε στο ThemaOnline πως ακόμα διερευνάται το γιατί η Νάταλι καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος, ενώ να θυμίσουμε ότι η Νάταλι εντάχθηκε στην Εθνική Φρουρά με την 11η σειρά αφού προσλήφθηκε 1η Δεκεμβρίου 2021. Έγινε η ορκωμοσία της κανονικά αφού ολοκλήρωσε και την εκπαίδευση στο ΚΕΝ Λεμεσού και στις 21/02 εντάχθηκε στη μονάδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα επέβαινε σε όχημα τύπου τζιπ, το οποίο σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να την καταπλακώσει.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top