ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 23χρονος για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 23χρονος για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 23χρονου, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας, που διαπράχθηκε στις 10/05/2022, στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του υπόπτου.

Πρόκειται για τον Salih Mavidaniz, ημερομηνία γέννησης 05/09/1998, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 1.20 ξημερώματα της Τρίτης, 10 Μαΐου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τρία πρόσωπα να διακινούνται ύποπτα με αυτοκίνητο σε περιοχή στα Πολεμίδια και κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του, παραβιάζοντας στη διαδρομή κόκκινα φώτα τροχαίας και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα για να διαφύγει. Αφού κατέληξε σε αδιέξοδο δρόμο, μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν σε φυγή πεζοί, ενώ στο όχημα παρέμεινε το τρίτο πρόσωπο.

Τα μέλη της Αστυνομίας που τους είχαν ακολουθήσει, ανέκοψαν τον συνοδηγό και προχώρησαν σε έρευνα στο όχημα, όπου ανευρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, καθώς και μαχαίρια. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν έγιναν προέκυψαν στην στοιχεία εναντίον του 23χρονου καταζητούμενο, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top