Α. Μαυρογιάννης: Δεν προκύπτει ζήτημα διπλής μισθοδοσίας - Έδωσε ο ίδιος τα στοιχεία στη δημοσιότητα

Α. Μαυρογιάννης: Δεν προκύπτει ζήτημα διπλής μισθοδοσίας - Έδωσε ο ίδιος τα στοιχεία στη δημοσιότητα

Δεν προκύπτει ζήτημα διπλής μισθοδοσίας του Ανδρέα Μαυρογιάννη για το διάστημα που διετέλεσε Μόνιμος Αντιπροσώπος της Κύπρου στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη και διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς για το Κυπριακό, σύμφωνα με στοιχεία μισθοδοσίας που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο κ. Μαυρογιάννης.

Όπως διαφαίνεται στη σχετική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, οι απολαβές του κ. Μαυρογιάννη ήταν σύμφωνες με εκείνες που προβλέπει η τοποθέτησή του ως επικεφαλής διπλωματικής αποστολής στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων έγινε προς απάντηση ισχυρισμών του ανεξάρτητου υποψηφίου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές Αχιλλέα Δημητριάδη, ο οποίος μετά την επίσημη στήριξη της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη από το ΑΚΕΛ είχε δηλώσει πως έχει πληροφορίες πως ο Ανδρέας Μαυρογιάννης λάμβανε δύο μισθούς, έναν ως δημόσιος υπάλληλος και έναν ως διαπραγματευτής, καλώντας τους δημοσιογράφους να ζητήσουν από τον Γενικό Ελεγκτή να διευκρινίσει αυτές τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE