Κατακλυσμός και στην Πάφο: Δύο χρόνια μετά επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις

Κατακλυσμός και στην Πάφο: Δύο χρόνια μετά επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις

Ύστερα από διακοπή δύο χρόνων λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού, η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην Πάφο κατά το διάστημα 10 – 13 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Παφου, η πανήγυρις θα γίνει στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια. Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανήγυρις, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στον κ. Ανδρέα Πόγιαννο (τηλ. 26932049) μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 2.00 μ.μ. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 10 – 13 Ιουνίου. Το σχετικό έντυπο αίτησης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy

Η προκράτηση των χώρων θα γίνεται από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου και προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να αποταθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου.

Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τριήμερο 11 – 13 Ιουνίου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις "Γιορτή Κατακλυσμού" στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE