Απολαυστικός διάλογος Νικήτα με καλεσμένο: «Η μνήμη σας είναι πολύ καλή παρά την ηλικία σας» - Δείτε βίντεο

Απολαυστικός διάλογος Νικήτα με καλεσμένο: «Η μνήμη σας είναι πολύ καλή παρά την ηλικία σας» - Δείτε βίντεο

Ένα απολαυστικό διάλογο είχε ο Νικήτας Κυριάκου με τον καλεσμένο του, κατά την διάρκεια της εκπομπής του, «Μέρα Μεσημέρι», που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος βρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, κ. Μιχάλης Αντωνίου, για να συζητήσουν το θέμα της αλλαγής του ωραρίου στα σχολεία, ωστόσο στην συζήτηση υπήρξαν υπονοούμενα για τις ηλικίες τους.

«Είχατε πει κάτι υπονοούμενα για την ηλικία μου την προηγούμενη φορά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνίου.

«Η μνήμη σας είναι πολύ καλή παρά την ηλικία σας», είπε ο Νικήτας Κυριάκου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE