Εκδήλωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα- Συνελήφθησαν έξι άτομα    

Εκδήλωσης διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα- Συνελήφθησαν έξι άτομα      

Έξι κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν χθες από τη «αστυνομία» στα κατεχόμενα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε έξω από το «προεδρικό μέγαρο» που διοργάνωσε η ένωση ζωοπαραγωγών και κτηνοτρόφων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο «πρόεδρος» της «συντεχνίας» κτηνοτρόφων, Μουσταφά Ναϊμογλουλαρί.

Η ένωση, που διαμαρτυρόταν για την μη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της, απείλησε να ρίξει κοπριά έξω από το «προεδρικό μέγαρο». Οι κτηνοτρόφοι ανακοίνωσαν πως θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE