«Υπουργός οικονομικών»: Σημαντικό το πρωτόκολλο που υπέγραψε το ψευδοκράτος με την Τουρκία

 «Υπουργός οικονομικών»: Σημαντικό το πρωτόκολλο που υπέγραψε το ψευδοκράτος με την Τουρκία

Ο Σουνάτ Ατούν, ο οποίος διορίστηκε «υπουργός οικονομικών» στην νέα «κυβέρνηση» του Ουνάλ Ουστέλ στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του είπε ότι «θα εργαστούν με στόχο την αύξηση της παραγωγής, την οικονομική ανάπτυξη, την απασχόληση και την ευημερία».

«Ήμουν πάντα περήφανος που είμαι μέλος του τουρκοκυπριακού λαού. Πιστεύω ειλικρινά ότι το κράτος μας θα ανέβει και ότι ο λαός μας θα φτάσει σίγουρα στο επίπεδο ανάπτυξης που του αξίζει. Ο υψηλός πληθωρισμός και η άνοδος του συναλλάγματος επηρέασαν αρνητικά όλους τους κλάδους και τους ανθρώπους μας», ανέφερε, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

«Σε μια τέτοια διαδικασία, η συμφωνία χρηματοοικονομικής και οικονομικής συνεργασίας που υπογράψαμε με την μητέρα πατρίδα Τουρκία είναι πολύτιμη για εμάς. Η μητέρα πατρίδα θα προσφέρει σημαντικούς πόρους στην ΤΔΒΚ την επόμενη περίοδο. Υπό το φως των εξελίξεων, θα αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες για την περαιτέρω αύξηση αυτών των πόρων», δήλωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE