Περιπολικό με φάρους και σειρήνες συνόδευσε όχημα με ετοιμόγεννη στην κλινική - Έσπασαν τα νερά της στο δρόμο

Περιπολικό με φάρους και σειρήνες συνόδευσε όχημα με ετοιμόγεννη στην κλινική - Έσπασαν τα νερά της στο δρόμο

Τα μέλη της Τροχαίας, πέραν των αστυνομικών τους καθηκόντων όπως είναι οι τροχονομικοί έλεγχοι, παράλληλα ανταποκρίνονται σε κάλεσμα πολιτών που χρειάζονται βοήθεια.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η σημερινή όπου, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, συνόδευσαν οδηγό και την έγκυο σύζυγό του σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, οδηγός ο οποίος μετέφερε εκείνη τη στιγμή την έγκυο σύζυγο του με το ιδιωτικό τους όχημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία, ειδοποίησε την Αστυνομία για βοήθεια αφού η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη του αμνιακού σάκου.

Τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανταποκρινόμενα άμεσα, συνάντησαν τον οδηγό σε σημείο του αυτοκινητόδρομου κοντά στο Πέρα Χωριό Νήσου και με τη χρήση φάρων και σειρήνων του περιπολικού οχήματος, τους οδήγησαν άμεσα και με ασφάλεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου τους ανέμεναν οι επι καθήκοντι ιατροί για να επιληφθούν της εγκυμονούσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE