ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχε σε χαρτοφύλακα κρυμμένη κοκαΐνη - Συνελήφθη 56χρονος και 60χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχε σε χαρτοφύλακα κρυμμένη κοκαΐνη - Συνελήφθη 56χρονος και 60χρονη

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό, άντρα ηλικίας 56 ετών, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα χάρτινο κιβώτιο.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του κιβωτίου ένας ειδικά διαμορφωμένος χαρτοφύλακας, ο οποίος περιείχε δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 2.5 κιλών περίπου.

Ο 56χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ στην περιοχή εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας 60 ετών, η οποία επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τα πιο πάνω πρόσωπα επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE