Τραυματισμός αστυνομικού: Έπεσε από ύψος 2 μέτρων σε καταδίωξη – «Πιάστηκε» 31χρονος με κοκαΐνη και κάνναβη

Τραυματισμός αστυνομικού: Έπεσε από ύψος 2 μέτρων σε καταδίωξη – «Πιάστηκε» 31χρονος με κοκαΐνη και κάνναβη

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) εντόπισαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πάφου, 31χρονο, ο οποίος αφού στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε χώρο στάθμευσης, όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, τράπηκε σε φυγή πεζός.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον ανακόψουν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 48 γραμμαρίων περίπου, τρεις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 42 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 31χρονος συνελήφθη στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον ανακόψουν, μέλος της Αστυνομίας έπεσε από ύψος δύο μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE