Δέχτηκαν επίθεση από τοκογλύφο – Του χρωστούσαν 120 χιλ. ευρώ – Χειροπέδες σε 58χρονο

Δέχτηκαν επίθεση από τοκογλύφο – Του χρωστούσαν 120 χιλ. ευρώ – Χειροπέδες σε 58χρονο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 58 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τοκογλυφία, απαίτηση χρημάτων με απειλές, εκβίαση, κοινή επίθεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού, από δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 49 ετών, τον Ιούνιο, 2020 δανείστηκαν το ποσό των 30.000 ευρώ από τον 58χρονο, με επιτόκιο 20% τον μήνα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των παραπονούμενων, μέχρι σήμερα του έδωσαν το χρηματικό ποσό 120.000 ευρώ, ενώ μετά αδυνατούσαν να τον πληρώσουν για δύο μήνες, με αποτέλεσμα όταν συναντήθηκαν με τον 58χρονο, να τους επιτεθεί, να τους χτυπήσει και να τους απειλήσει.

Ο 58χρονος, συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE