Δέχτηκαν επίθεση από τοκογλύφο – Του χρωστούσαν 120 χιλ. ευρώ – Χειροπέδες σε 58χρονο

Δέχτηκαν επίθεση από τοκογλύφο – Του χρωστούσαν 120 χιλ. ευρώ – Χειροπέδες σε 58χρονο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 58 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τοκογλυφία, απαίτηση χρημάτων με απειλές, εκβίαση, κοινή επίθεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού, από δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 49 ετών, τον Ιούνιο, 2020 δανείστηκαν το ποσό των 30.000 ευρώ από τον 58χρονο, με επιτόκιο 20% τον μήνα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των παραπονούμενων, μέχρι σήμερα του έδωσαν το χρηματικό ποσό 120.000 ευρώ, ενώ μετά αδυνατούσαν να τον πληρώσουν για δύο μήνες, με αποτέλεσμα όταν συναντήθηκαν με τον 58χρονο, να τους επιτεθεί, να τους χτυπήσει και να τους απειλήσει.

Ο 58χρονος, συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.