Στα χέρια της Αστυνομίας και πέμπτο πρόσωπο για τα άγρια επεισόδια σε καφετέρια στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας και πέμπτο πρόσωπο για τα άγρια επεισόδια σε καφετέρια στη Λάρνακα

Σε πέμπτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για 28χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, η οποία διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Απριλίου 2022.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, το περασμένο Απρίλιο, άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 30, 31, 35 και 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το απόγευμα της 11ης Απριλίου, ενώ 44χρονος και 43χρονος, βρίσκονταν σε καφεστιατόριο, στη Λάρνακα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων.

Από την επίθεση, 44χρονος και 43χρονος τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE