Στα χέρια της Αστυνομίας και πέμπτο πρόσωπο για τα άγρια επεισόδια σε καφετέρια στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας και πέμπτο πρόσωπο για τα άγρια επεισόδια σε καφετέρια στη Λάρνακα

Σε πέμπτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για 28χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, η οποία διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Απριλίου 2022.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, το περασμένο Απρίλιο, άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 30, 31, 35 και 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το απόγευμα της 11ης Απριλίου, ενώ 44χρονος και 43χρονος, βρίσκονταν σε καφεστιατόριο, στη Λάρνακα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων.

Από την επίθεση, 44χρονος και 43χρονος τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE