Στα χέρια της Αστυνομίας και πέμπτο πρόσωπο για τα άγρια επεισόδια σε καφετέρια στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας και πέμπτο πρόσωπο για τα άγρια επεισόδια σε καφετέρια στη Λάρνακα

Σε πέμπτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για 28χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, η οποία διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Απριλίου 2022.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, το περασμένο Απρίλιο, άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 30, 31, 35 και 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το απόγευμα της 11ης Απριλίου, ενώ 44χρονος και 43χρονος, βρίσκονταν σε καφεστιατόριο, στη Λάρνακα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων.

Από την επίθεση, 44χρονος και 43χρονος τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE