ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί ο νονός του 20χρονου Ευριπίδη – «Επέστρεψε στο σπίτι του σώος, υποκλίνομαι στο μεγαλείο του»

Συγκινεί ο νονός του 20χρονου Ευριπίδη – «Επέστρεψε στο σπίτι του σώος, υποκλίνομαι στο μεγαλείο του»

Στο σπίτι του στη Λάρνακα, επέστρεψε ο 20χρονος Ευριπίδης που είχε τραυματιστεί σοβαρά έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από τον αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων.

Ο νεαρός προσπάθησε να κατασβήσει φωτιά σε χωράφι κοντά στο στάδιο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

Ο νονός του και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής. Τα σημάδια στο σώμα του είμαι εμφανή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση. Η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει καθότι πολλοί περιορισμοί θα εισέλθουν στη ζωή του για ένα μακρύ χρονικό διάστημα. Η έκθεση του στον ήλιο απαγορεύεται και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί η πλήρης επούλωση των πληγών. Αυτό όμως που κρατώ από την προχθεσινή μου επαφή μαζί του είναι άλλο. Ο αδιαμαρτύρητος συμβιβασμός με το πρόβλημα, η ανθρώπινη δύναμη να προσπελαστεί η κακουχία και η αναγκαία θετικότητα για να ατενίσει ο άνθρωπος το μέλλον με αισιοδοξία βρίσκουν την απόλυτη έκφραση μέσω αυτού του παιδιού. Ο Ευριπίδης είχε δυο επιλογές. Μίζερα, με μοιρολόγια, να κλαίει την μοίρα του ‘η με δύναμη και αισιοδοξία να κοιτάξει μπροστά. Επέλεξε το δεύτερο. Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του και τον ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδωσε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top