Με χαλαρώσεις χτύπησε το κουδούνι στα σχολεία - Όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές

Με χαλαρώσεις χτύπησε το κουδούνι στα σχολεία - Όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές

Σε μια νέα μορφή κανονικότητας επιστρέφουν σήμερα οι σχολικές μονάδες και αυτό γιατί τίθενται σε εφαρμογή νέες χαλαρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα αναστέλλεται το μέτρο του Test to stay σε Νηπιαγωγεία, Δημοτική και Μέση εκπαίδευση.

Σε ισχύ, επίσης, τίθεται και η αναστολή της υποχρέωσης επίδειξης Safe Pass σε μαθητές/τριες που φοιτούν σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Επίσης από σήμερα οι μαθητές που είναι στενές επαφές θα μπορούν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, καθώς αναστέλλεται προσωρινά και το μέτρο του αυτοχειριασμού στενών επαφών.

Τέλος αναστέλλεται και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα Δημοτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE