Με χαλαρώσεις χτύπησε το κουδούνι στα σχολεία - Όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές

Με χαλαρώσεις χτύπησε το κουδούνι στα σχολεία - Όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές

Σε μια νέα μορφή κανονικότητας επιστρέφουν σήμερα οι σχολικές μονάδες και αυτό γιατί τίθενται σε εφαρμογή νέες χαλαρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα αναστέλλεται το μέτρο του Test to stay σε Νηπιαγωγεία, Δημοτική και Μέση εκπαίδευση.

Σε ισχύ, επίσης, τίθεται και η αναστολή της υποχρέωσης επίδειξης Safe Pass σε μαθητές/τριες που φοιτούν σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Επίσης από σήμερα οι μαθητές που είναι στενές επαφές θα μπορούν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, καθώς αναστέλλεται προσωρινά και το μέτρο του αυτοχειριασμού στενών επαφών.

Τέλος αναστέλλεται και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα Δημοτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE