ΠτΔ για Ζέτα - «Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση»

ΠτΔ για Ζέτα - «Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση»

Περαστικά στην υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει «στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία».

 

Υπενθυμίζεται ότι, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.

Η υπουργός εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE