Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν ο Απόλλωνα «αυτοκτονούσε» στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει σε «τελικό» με την Ομόνοια στο ΓΣΠ τον τίτλο του πρωταθλήματος, θεωρούσαμε όλοι δεδομένο ότι θα… έφευγε ο «Δάσκαλος» (βλέπε Γιάννης Πετράκης).

Ο Νίκος Κίρζης, βρισκόταν σε διαδικασία… διαλογισμού, για να αποφασίσει σε ποια «σχολή» θα κινηθεί, για να βρει έναν προπονητή, που όχι μόνο θα έκανε «γκελ» στον κόσμο, αλλά θα κατάφερνε να… δώσει τέλος στην «κατάρα» των συνεχόμενων αποτυχημένων προσπαθειών να έλθει το «γ%*%##» στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE