Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν ο Απόλλωνα «αυτοκτονούσε» στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει σε «τελικό» με την Ομόνοια στο ΓΣΠ τον τίτλο του πρωταθλήματος, θεωρούσαμε όλοι δεδομένο ότι θα… έφευγε ο «Δάσκαλος» (βλέπε Γιάννης Πετράκης).

Ο Νίκος Κίρζης, βρισκόταν σε διαδικασία… διαλογισμού, για να αποφασίσει σε ποια «σχολή» θα κινηθεί, για να βρει έναν προπονητή, που όχι μόνο θα έκανε «γκελ» στον κόσμο, αλλά θα κατάφερνε να… δώσει τέλος στην «κατάρα» των συνεχόμενων αποτυχημένων προσπαθειών να έλθει το «γ%*%##» στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE