Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν ο Απόλλωνα «αυτοκτονούσε» στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει σε «τελικό» με την Ομόνοια στο ΓΣΠ τον τίτλο του πρωταθλήματος, θεωρούσαμε όλοι δεδομένο ότι θα… έφευγε ο «Δάσκαλος» (βλέπε Γιάννης Πετράκης).

Ο Νίκος Κίρζης, βρισκόταν σε διαδικασία… διαλογισμού, για να αποφασίσει σε ποια «σχολή» θα κινηθεί, για να βρει έναν προπονητή, που όχι μόνο θα έκανε «γκελ» στον κόσμο, αλλά θα κατάφερνε να… δώσει τέλος στην «κατάρα» των συνεχόμενων αποτυχημένων προσπαθειών να έλθει το «γ%*%##» στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE