Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν ο Απόλλωνα «αυτοκτονούσε» στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει σε «τελικό» με την Ομόνοια στο ΓΣΠ τον τίτλο του πρωταθλήματος, θεωρούσαμε όλοι δεδομένο ότι θα… έφευγε ο «Δάσκαλος» (βλέπε Γιάννης Πετράκης).

Ο Νίκος Κίρζης, βρισκόταν σε διαδικασία… διαλογισμού, για να αποφασίσει σε ποια «σχολή» θα κινηθεί, για να βρει έναν προπονητή, που όχι μόνο θα έκανε «γκελ» στον κόσμο, αλλά θα κατάφερνε να… δώσει τέλος στην «κατάρα» των συνεχόμενων αποτυχημένων προσπαθειών να έλθει το «γ%*%##» στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE