Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Οι Γερμανοί (τελικά) φέρνουν… λίγη παραπάνω «χρυσόσκονη»!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν ο Απόλλωνα «αυτοκτονούσε» στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει σε «τελικό» με την Ομόνοια στο ΓΣΠ τον τίτλο του πρωταθλήματος, θεωρούσαμε όλοι δεδομένο ότι θα… έφευγε ο «Δάσκαλος» (βλέπε Γιάννης Πετράκης).

Ο Νίκος Κίρζης, βρισκόταν σε διαδικασία… διαλογισμού, για να αποφασίσει σε ποια «σχολή» θα κινηθεί, για να βρει έναν προπονητή, που όχι μόνο θα έκανε «γκελ» στον κόσμο, αλλά θα κατάφερνε να… δώσει τέλος στην «κατάρα» των συνεχόμενων αποτυχημένων προσπαθειών να έλθει το «γ%*%##» στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE