Οικογένεια από τη Βρετανία επισκέφθηκε 30 φορές την Αγία Νάπα και βραβεύτηκε

Οικογένεια από τη Βρετανία επισκέφθηκε 30 φορές την Αγία Νάπα και βραβεύτηκε

Ως «Πρέσβεις Τουρισμού» Αγίας Νάπας ανακηρύχθηκαν τη Δευτέρα τα μέλη μιας οικογένεια από τη Βρετανία που επισκέφθηκε την περιοχή 30 φορές τα τελευταία χρόνια.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η Αγία Νάπα τίμησε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, το ζεύγος David Michael και Tracey Elizabeth Wilson και τον γιό τους Stephen David. Ο Δημοτικός Γραμματέας Φώτος Κίκιλλος, υποδέχθηκε τα μέλη της οικογένειας Wilson και τους απένειμε τις αναμνηστικές πλακέτες και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο κ. Κίκιλλος «ευχαρίστησε την οικογένεια Wilson για την επιλογή της να παραμείνει η Αγία Νάπα για πολλά χρόνια ο μοναδικός προορισμός για τις διακοπές της. Η έμπρακτη αγάπη και προτίμησή της οικογένειας, αποτελεί για την Αγία Νάπα την καλύτερη διαφήμιση στη Μεγάλη Βρετανία και γενικά στο εξωτερικό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE