Ενοχλημένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» (Βίντεο)

Ενοχλημένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» (Βίντεο)

«Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, 16 Μαΐου μέσα από την εκπομπή «Love It» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE