Συνελήφθη και δεύτερος ανήλικος για τις ληστείες σε αρτοποιεία

Συνελήφθη και δεύτερος ανήλικος για τις ληστείες σε αρτοποιεία

Στη σύλληψη δύο 17χρονων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστειών σε αρτοποιεία, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες, στην επαρχία Πάφου.

Εναντίον των 17χρονων, που συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, διερευνώνται τρεις υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Μαΐου 2022.

Η πρώτη υπόθεση ληστείας διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου. Γύρω στις 3π.μ. δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με κουκούλα, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και με την απειλή ξύλινων ροπάλων, απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος. 

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων πέραν από τους 17χρονους συνελήφθησαν ακόμη ένας 19χρονος στις 14/5/2022 και δύο 29χρονοι στις 24/3/2022, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η δεύτερη ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 30ης Μαρτίου. Γύρω στις 4.40π.μ. εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο, δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι υπό την απειλή ξύλινου ροπάλου απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή. 

Η τρίτη υπόθεση ληστείας διαπράχθηκε γύρω στις 4.30π.μ. της 8ης Μαΐου. Τρεις άγνωστοι άνδρες, που έφεραν κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και υπό την απειλή ξύλινου ροπάλου, απέσπασαν χρήματα από το ταμείο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν στις 12 και 14 Μαΐου, δύο 19χρονοι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά τις τρεις υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE