Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ένοχος, όπως κατηγορείται, κρίθηκε πριν από λίγο ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στις 11 Μαΐου του 2021.

Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση δικαστών και ενόρκων χωρίς να αντιδράσει. Ακόμη απορρίφθηκε η ένταση της υπεράσπισης να μην συνεκτιμηθεί η κατάθεση της Μυλωνοπούλου

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής, κακοποίησης ζώου αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE