Διμερή συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογο του είχε ο Υπουργός Εξωτερικών στις Βρυξέλλες

Διμερή συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογο του είχε ο Υπουργός Εξωτερικών στις Βρυξέλλες

Διμερή συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του, Νίκολα Σελάκοβιτς, είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τις Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, η συζήτηση αφορούσε τις «διμερείς σχέσεις, την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και περιφερειακά ζητήματα».

Σε ανάρτησή του Σερβικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται πως οι δύο ΥΠΕΞ συζήτησαν την «περαιτέρω ενίσχυση των παραδοσιακά φιλικών σχέσεων» των δύο χωρών και την «ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας», ενώ ο κ. Σελάκοβιτς «εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την στάση αρχών της Κύπρου» στο θέμα του Κοσόβου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE