Διμερή συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογο του είχε ο Υπουργός Εξωτερικών στις Βρυξέλλες

Διμερή συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογο του είχε ο Υπουργός Εξωτερικών στις Βρυξέλλες

Διμερή συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του, Νίκολα Σελάκοβιτς, είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τις Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, η συζήτηση αφορούσε τις «διμερείς σχέσεις, την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και περιφερειακά ζητήματα».

Σε ανάρτησή του Σερβικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται πως οι δύο ΥΠΕΞ συζήτησαν την «περαιτέρω ενίσχυση των παραδοσιακά φιλικών σχέσεων» των δύο χωρών και την «ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας», ενώ ο κ. Σελάκοβιτς «εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την στάση αρχών της Κύπρου» στο θέμα του Κοσόβου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE