Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Το αστείο με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος»

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Το αστείο με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέδειξε και στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άριστη σχέση που έχει με την Ελλάδα.

Ο Τζο Μπάιντεν αστειεύτηκε με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος» από την εποχή που ήταν βουλευτής και εξήγησε γιατί του το είχαν προσάψει.

Ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως όταν ήταν βουλευτής στο Ντέλαγουερ έπαιρνε το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και για αυτό του είχαν δώσει το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος».

Πηγη: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE