Χάθηκαν τα ίχνη της 50χρονης Μαρίας Χριστοφή στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη της 50χρονης Μαρίας Χριστοφή στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΜΑΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ, 50 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στην επαρχία Λευκωσίας (Νήσου), από τις 14/5/2022.

Η 50χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης με μακριά μαύρα μαλλιά και μελισσιά μάτια και συνηθίζει να φορά μαντήλι στο κεφάλι της, ενώ αναχώρησε με το όχημα με αριθμούς εγγραφής LBF 094.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE