Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός ασθενοφόρου που εντοπίστηκε θετικός σε ναρκοτεστ στη Λεμεσό

Σε διαθεσιμότητα ο  οδηγός ασθενοφόρου που εντοπίστηκε θετικός σε ναρκοτεστ στη Λεμεσό

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο οδηγός ασθενοφόρου που εντοπίστηκε θετικός σε ναρκοτεστ, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος βρίσκεται εκτός καθηκόντων μέχρι την δίκη του, ενώ η Αστυνομία ενημέρωσε με επιστολή τον ΟΚΥπΥ με σκοπό να ληφθούν μέτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι θετικός σε ναρκοτεστ, εντοπίστηκε οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στην Λεμεσό Σωτηρούλας Χριστοφίδου, το αυτοκίνητο του 33χρονου ανακόπηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, από μέλη της Μονάδας Μοτοσυκλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι πληροφορίες του ΡΙΚ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πιθανή χρήση ναρκωτικών, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός.

Τον υπέβαλαν σε ναρκοτεστ, το οποίο ήταν θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη.

Την χρήση ναρκωτικών παραδέχθηκε και ο ίδιος, καθώς όπως διαπιστώθηκε προτού εντοπιστεί ήταν καθήκον και μόλις είχε σχολάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE