ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη εργασίας ΥΠΕΞ στην Πράγα ενόψει Τσεχικής Προεδρίας ΕΕ

Επίσκεψη εργασίας ΥΠΕΞ στην Πράγα ενόψει Τσεχικής Προεδρίας ΕΕ

Επίσκεψη εργασίας ΥΠΕΞ στην Πράγα ενόψει της Τσεχικής Προεδρίας της ΕΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2022 πραγματοποιεί σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως ο κ. Κασουλλιδης θα έχει συναντήσεις με τον Τσέχο ΥΠΕΞ, Γιαν Λιπάβσκι, και τον Τσέχο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μίκουλας Μπεκ.

Πρόσθεσε πως η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια έγκαιρη χρονική συγκυρία, ενόψει της προσεχούς Τσεχικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Ο κ. Δημητρίου έχει δηλώσει στο ΚΥΠΕ πως κατά τις επαφές του ο Υπουργός Εξωτερικών θα συζητήσει θέματα που αφορούν την επικείμενη Τσεχική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και τις προτεραιότητές της, τρέχουσες εξελίξεις σε διεθνές και περιφερειακό επίπεδο, ενώ παράλληλα θα ενημερώσει σε σχέση με τον τρόπο που η Λευκωσία αντιλαμβάνεται τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό, μέσω της εφαρμογής των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας 36χρονου - Σε κινητοποίηση οι Αρχές

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο - Λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top