Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν: Φώναζε «είμαι ο Μεσσίας»

Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν: Φώναζε «είμαι ο Μεσσίας»

Ένα άτομο επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη στο Σκούταρη φωνάζοντας «Είμαι ο Μεσσίας».

Όταν ο «Μεσσίας» τράβηξε όπλο, η αστυνομία τον πυροβόλησε στο πόδι και τον ακινητοποίησε, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα το Odatv, κανάλι της αντιπολίτευσης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα χθες.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

«Μεσίας» που ήθελε να συναντήσει τον Ερντογάν

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE