Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν: Φώναζε «είμαι ο Μεσσίας»

Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν: Φώναζε «είμαι ο Μεσσίας»

Ένα άτομο επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη στο Σκούταρη φωνάζοντας «Είμαι ο Μεσσίας».

Όταν ο «Μεσσίας» τράβηξε όπλο, η αστυνομία τον πυροβόλησε στο πόδι και τον ακινητοποίησε, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα το Odatv, κανάλι της αντιπολίτευσης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα χθες.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

«Μεσίας» που ήθελε να συναντήσει τον Ερντογάν

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE