ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Νικόλα σε Χριστοδουλίδη: «Δεν πιστεύω ότι είναι διεφθαρμένος» - Βρίσκεται στο τραπέζι των υποψηφίων το όνομά του

Στήριξη Νικόλα σε Χριστοδουλίδη: «Δεν πιστεύω ότι είναι διεφθαρμένος» - Βρίσκεται στο τραπέζι των υποψηφίων το όνομά του

«Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι διεφθαρμένος ή διαπλεκόμενος» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», πρόσθεσε πως «ούτε και ο κ. Μαυρογιάννης θεωρώ ότι είναι διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος, παρότι και οι δύο συμμετείχαν στην κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη όμως για εμάς προκύπτουν ζητήματα που αφορούν την κυβέρνηση Αναστασιάδη σε ότι αφορά το κεφάλαιο της διαπλοκής και της διαφθοράς».

Σύμπνοια με την εξαγγελία Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος τόνισε για άλλη μια φορά πως το κόμμα του δεν έχει λάβει τελική απόφαση. Παραδέχθηκε όμως πως το όνομα Νίκος Χριστοδουλίδης απασχολεί τις εσωκομματικές συζητήσεις.
Πάντως, οι διαπιστώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη όπως καταγράφηκαν μέσα από την εξαγγελία της υποψηφιότητας για τα προβλήματα που θα πρέπει να τύχουν αντιμετώπισης από την επόμενη διακυβέρνηση του τόπου βρίσκει σύμφωνους το κόμμα του Κέντρου.

Ερωτηθείς ποιος θα είναι ο ρόλος του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, τόνισε πως πρόκειται για σημαντικό ζήτημα που τους απασχολεί.

«Εμείς θεωρούμε ότι η κυπριακή κοινωνία πλέον θέλει να ακούσει κάτι το καινούργιο, όχι τις παραδοσιακές πατροπαράδοτες συμφωνίες αναμεταξύ κομμάτων για συμμετοχή σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εμείς θεωρούμε ότι ναι μπορούμε να υποστηρίξουμε μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα στη βάση ενός νέου μοντέλου πολιτικής υποστήριξης όπως παρουσιάζεται σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Απ’ εκεί και πέρα δεν αποκλείουμε ούτε την αυτόνομη κάθοδο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναμενόμενες οι επιθέσεις ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη

«Σε ότι αφορά τις επιθέσεις του ΔΗΣΥ κατά του κ. Χριστοδουλίδη νομίζω ήταν αναμενόμενες. Απ’ εκεί και πέρα όμως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι δεν διαπιστώνουμε την ίδια συνοχή σε αυτές τις επιθέσεις. Από τη μια μας λένε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ. Από την άλλη μας ειρωνεύονται ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα στηρίξουν στελέχη του ΔΗΣΥ. Από την άλλη μας είπαν προχθές είναι ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης. Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν. Τελικά τι είναι;», διερωτήθηκε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top