H Υπουργός Δικαιοσύνης θα στηρίξει αρμοδίως την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς

H Υπουργός Δικαιοσύνης θα στηρίξει αρμοδίως την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς

H Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου επιβεβαίωσε πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της θα στηρίξει τα αιτήματα των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, ούτως ώστε να ξεκινήσει τάχιστα τη λειτουργία της.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κ. Δράκου είχε την Τρίτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Επίτροπο Διαφάνειας Χάρη Πογιατζή και τα μέλη της Αρχής, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τις ανάγκες στέγασης και στελέχωσης της Αρχής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

LIVE: Η Ολλανδία στέλνει φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο - Μπαράζ πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE