Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός: Θα ανοικοδομήσουμε όλες τις «απελευθερωμένες» περιοχές στην Ουκρανία

Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός: Θα ανοικοδομήσουμε όλες τις «απελευθερωμένες» περιοχές στην Ουκρανία

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μαράτ Χουσούλιν.

Η Ρωσία θα χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση των περιοχών στην Ουκρανία που περιήλθαν στο έλεγχο της και θα επισκευάσει τους δρόμους που συνδέουν αυτές τις περιοχές με την Ρωσία, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Μαράτ Χουσούλιν, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το πρακτορείο RIA. Ο Χουσούλιν δήλωσε ότι η Ρωσία «απελευθέρωσε» τις περιοχές αυτές.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη ως προς την δυναμικότητα του, θα προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια τη Ρωσία και την Ουκρανία εφόσον η Ουκρανία πληρώνει για την ενέργεια. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν καταλάβει τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE