Καταγγελία πολίτη: Περικύκλωσαν γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα -«Καθαρίστε την Αγία Νάπα απο αυτή την κατάντια»

Καταγγελία πολίτη:  Περικύκλωσαν γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα -«Καθαρίστε την Αγία Νάπα απο αυτή την κατάντια»

Πολίτης μέσω ανάρτησης στα social media , καταγγέλλει δημόσια, όπως ισχυρίζεται περιστατικά με αλλοδαπούς ο οποίοι προκαλούν φόβο και τρόμο στην Αγία Νάπα.

Με βάση τους ισχυρισμούς του πολίτη, τους οποίους μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, πριν λιγα 24ωρο , ήταν παρων σε ένα περιστατικό στην Αγία Νάπα. Το περιστατικό του προκάλεσε φόβο. Στην περιοχή πισω απο το Δημαρχείο , αντικρυσε,  πέντα πρόσωπα αλλοδαπούς , να έχουν στην μέση μια γυναίκα (μεθυσμένη) της οποίας είχαν αρπάξει τη τσάντα κοιτάζοντας τι έχει μέσα.

Ο ίδιος οπως αναφέρει, δεν σταμάτησε να εξακριβώσει τι έγινε, καθώς οπως ισχυρίζεται προτίμησε να προχωρήσει εξασφαλίζοντας την δική του ασφάλεια.

Ωστόσο με αυτη την καταγγελία , καλεί τις αρμόδιες τοπικές αρχές και Αστυνομία , να λάβουν μέτρα, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρε "Οι τουρίστες θα αρχίσουν να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Η εικόνα της Αγίας Νάπας χάλασε παρα πολυ" , ενώ συμπλήρωσε "Ζητώ απο τις αρμόδιες αρχές να βρουν τρόπο να καθαρίσει η Αγία Ναπα απο αυτή την κατάντια πριν θρηνήσουμε θύματα.....Μας αναγκάσατε να κοιμούμαστε με τα όπλα στημένα δίπλα απο το κρεβάτι μας"

Δείτε αυτούσια την καταγγελία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE