Αγανακτισμένοι πολίτες για αναπάντητες κλήσεις σε δημόσιες Υπηρεσίες - «Τι κάνουν όλη μέρα; »

Αγανακτισμένοι πολίτες για αναπάντητες κλήσεις σε δημόσιες Υπηρεσίες - «Τι κάνουν όλη μέρα; »

Πλήθος καταγγελιών , φθάνουν τόσο στα γραφεία μας όσο και στα social media, με κύριο θέμα ότι αρκετές κυβερνητικές υπηρεσίες, δεν ανταποκρίνονται στα τηλέφωνα του κοινου -πολιτών.

Μια απο τις πολλές καταγγελίες είναι και η πιο κάτω, οπου πολίτης , δημοσίευσε σε γκρουπ στα social media.

Μητέρα, προσπαθει να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα για το επίδομα τέκνου εδω και μέρες, κάνοντας πάνω απο 20-30 κλήσεις, αλλά δεν ανταποκρίνεται κανείς.

Οπως ισχυρίζεται, επικοινώνησε και με την Εξυπηρέτηση Πολίτη, όπου πάντα ανταποκρίνονται ωστόσο δεν προέβη κατορθωτο να την βοηθήσουν στο θέμα που ήθελε, παρά μονο να κλείσουν ραντεβού ώστε να δουν μαζί απο κοντά το ζήτημα της.

Να σημειωθεί ότι καθημερινά υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες όπου τμήματα κυριως για επιδόματα δεν ανταποκρίνονται, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην γνωρίζουν που να αποταθούν και να καταφεύγουν στην Υπηρεσία Εξυπηρέτηση του Πολίτη, μήπως και καταφέρουν να βοηθηθούν.

Αναρωτιέται κανείς, ποιος ο λόγος να υπάρχουν αναρτημένα τηλέφωνα αρμόδιων τμημάτων για το κοινό, εφόσον σύμφωνα με τις καταγγελίες τις περισσότερες φορές δεν γίνεται κατορθωτή η επικοινωνία, καθώς οι κλήσεις μένουν αναπάντητες.

Σε σύντομη επικοινωνία που είχαμε με αρμόδιο λειτουργό, μας ενημέρωσε οτι αναμένονται αναβαθμίσεις στο συστήμα που θα διευκολύνουν τόσο την επικοινωνία όσο και τις διαδικασίες που χρειάζονται οι πολίτες σε θέματα που τους αφορούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE