Το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας έφτασε στην Μερσίνη

Το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας έφτασε στην Μερσίνη

Το τέταρτο γεωτρύπανο που θα ενταχθεί στον τουρκικό στόλο, μαζί με το Φατίχ, το Κανουνί και το Γιαβούζ, έφτασε στο λιμάνι Τασουτσού της Μερσίνης. 

Το πλοίο, το οποίο αναχώρησε από το λιμάνι Okpo στη Νότια Κορέα στις 7 Μαρτίου, έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι, όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το πλοίο, μήκους 238 μέτρων και πλάτους 42 μέτρων με την προηγμένη τεχνολογία έβδομης γενιάς, θα ξεκινήσει γεωτρήσεις τον Ιούλιο στη Μεσόγειο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο τετ-α-τετ Ζελένσκι - Τραμπ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Κρίσιμο τετ-α-τετ Ζελένσκι - Τραμπ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, έφτασε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.