Το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας έφτασε στην Μερσίνη

Το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας έφτασε στην Μερσίνη

Το τέταρτο γεωτρύπανο που θα ενταχθεί στον τουρκικό στόλο, μαζί με το Φατίχ, το Κανουνί και το Γιαβούζ, έφτασε στο λιμάνι Τασουτσού της Μερσίνης. 

Το πλοίο, το οποίο αναχώρησε από το λιμάνι Okpo στη Νότια Κορέα στις 7 Μαρτίου, έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι, όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το πλοίο, μήκους 238 μέτρων και πλάτους 42 μέτρων με την προηγμένη τεχνολογία έβδομης γενιάς, θα ξεκινήσει γεωτρήσεις τον Ιούλιο στη Μεσόγειο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE