Πήγε να βγάλει φωτογραφία με την πελεκάνο στην Μύκονο και εκείνος κόντεψε να την... φάει - Δείτε βίντεο

Πήγε να βγάλει φωτογραφία με την πελεκάνο στην Μύκονο και εκείνος κόντεψε να την... φάει - Δείτε βίντεο

Η επιθυμία μίας κοπέλας στην Μύκονο να βγάλει φωτογραφία με πελεκάνο, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ο πελεκάνος είναι κάτι σαν το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου και οι περισσότεροι από όσους επισκέπτονται το νησί, προσπαθούν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους.

Αυτό επιχείρησε και η Μαριλού, μόνο που η κατάληξη ήταν κάπως διαφορετική, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Την ώρα λοιπόν που είχε καθίσει δίπλα του και ετοιμαζόταν για το... κλικ, εκείνος είτε δεν είχε διάθεση για... δημοσιότητα, είτε άρχισε να παίζει, ανοίγοντας το στόμα του για να βάλει όλο το κεφάλι της κοπέλας μέσα.

Δείτε το video...

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.