Τι και αν καταγγέλθηκαν συνεχίζουν ακάθεκτοι να βγάζουν καθαριστήρες αυτοκινήτων - «Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη»

Τι και αν καταγγέλθηκαν συνεχίζουν ακάθεκτοι να βγάζουν καθαριστήρες αυτοκινήτων - «Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη»

Τι και αν καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία απο πολίτες συνεχίζουν ακάθεκτοι να βγάζουν καθαριστήρες αυτοκινήτων με το "έτσι θέλω".

Πολίτης για δεύτερη φορά με ανάρτηση στο γκρουπ "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε" , καταγγέλει ξανά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο όπου αλλοδαποι, κατα τον ισχυρισμόν της ανάρτησης Τσιγγάνοι, ότι οι αρμόδιοι φορείς δεν προέβησαν σε οποιαδήποτε κίνηση για να δοθεί ένα τέλος στην παράνομη δραστηριότητα τους.

Συγκεκριμένα, οπως αναφέρει σε parking υπεραγοράς στην Λάρνακα, αλλοδαποι αφαιρούν τους καθαριστήρες απο τα αυτοκίνητα πελατών και ζητούν λεφτά για να τους τοποθετήσουν άλλους.

Ενώ οπως αναφέρει ο πολίτης, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, η απάντηση απο τις αρχές ξάφνιασε.  Οπως ισχυρίζεται ο πολίτης η Αστυνομία του απάντησε ότι "τους κάνουμε καταγγελία και τους πάμε δικαστήριο αλλά μεχρι να γινει το δικαστήριο, είναι ελεύθεροι, τι αλλο μπορούμε να κάνουμε;

Αυτούσια η ανάρτηση του πολίτη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE