ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρος Σταυρίδης: Νέος Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ  

Κύπρος Σταυρίδης: Νέος Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ   

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), μετά από τις σχετικές διαδικασίες και κατόπιν της έγκρισης του Υπουργικού Συμβουλίου, προχώρησε στον διορισμό του κ. Κύπρου Σταυρίδη στη θέση του Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού.

Ο κ. Σταυρίδης κατείχε την θέση του Οικονομικού Διευθυντή του Οργανισμού από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι και σήμερα και ο διορισμός του διασφαλίζει την συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του Οργανισμού στην προσπάθεια για επίτευξη των στρατηγικών του στόχων, που είναι η διοικητική και οικονομική αυτονόμηση του ΟΚΥπΥ και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Ο κ. Σταυρίδης κατέχει τον τίτλο του Fellow Chartered Certified Accountant (FCCA) και είναι κάτοχος πτυχίου (BSc Hons) Οικονομικών και Λογιστικής. Διαθέτει εργασιακή πείρα πέραν των 29 ετών και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε ανώτατο διοικητικό επίπεδο σε πολυεθνική εταιρεία, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ εύχεται στον κ. Σταυρίδη κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και διαβεβαιώνει ότι θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Νέα τοποθέτηση Λετυμπιώτη - «Εντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί εμπλοκής της Κύπρου στον πόλεμο στη Γάζα»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκαλύπτει τι θέλει να γίνει η κόρη της όταν μεγαλώσει – Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά στην Τριμίκλινη: Τεράστιες οι καταστροφές - «Καταθλιπτική η κατάσταση, κάηκε ολόκληρο το βουνό» - ΒίντεοΣυναντιέται με την Ολγκίν στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συναντιέται με την Ολγκίν στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες αργότερα αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top