Ενοικίαζε το διαμέρισμα εν αγνοία του ιδιοκτήτη - Ένταλμα σύλληψης για 70χρονο

Ενοικίαζε το διαμέρισμα εν αγνοία του ιδιοκτήτη - Ένταλμα σύλληψης για 70χρονο

Υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εναντίον 70χρονου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 70 ετών, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης  για υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο 70χρονος φέρεται να οικειοποιήθηκε παράνομα διαμέρισμα που ανήκει σε άλλο πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό και περαιτέρω να το ενοικίασε έναντι χρηματικού ποσού 2000 ευρώ.

Τα αδικήματα διαπράχτηκαν την περίοδο 10- 23 /4/22

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE