Α. Νεοφύτου: «Όσα συμβαίνουν στον εργασιακό τραπεζικό τομέα να προβληματίσουν τις ίδιες τις τράπεζες»    

Α. Νεοφύτου: «Όσα συμβαίνουν στον εργασιακό τραπεζικό τομέα να προβληματίσουν τις ίδιες τις τράπεζες»      

Τα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό τραπεζικό τομέα, οφείλουν να προβληματίσουν τις ίδιες τις τράπεζες, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου είπε πως "οι τράπεζες δεν είναι μια ακόμη άλλη επιχείρηση".

"Ο τομέας αυτός και δεν πρέπει να το ξεχνούν, στηρίχτηκε και ανάκαμψε και με τις θυσίες των καταθετών, των κατόχων αξιογράφων, των μετόχων και του συνόλου των Κυπρίων φορολογουμένων", επεσήμανε.

Πρόσθεσε πως "οι τράπεζες έχουν σοβαρότατη κοινωνική ευθύνη και δεν πρέπει να την ξεχνούν".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.