Έκλεψαν παλιό εστιατόριο στη Λεμεσό - Πάνω από 100 χιλ. ευρώ η αξία του εξοπλισμού

Έκλεψαν παλιό εστιατόριο στη Λεμεσό - Πάνω από 100 χιλ. ευρώ η αξία του εξοπλισμού

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 26 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, συνελήφθη άντρας 37χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ Νοεμβρίου, 2021 και Μαρτίου, 2022. Από χώρο του κτιρίου στη Λεμεσό, όπου παλαιότερα λειτουργούσε εστιατόριο, φέρεται να κλάπηκαν μεταξύ άλλων, εξοπλισμός του εστιατορίου και ηλεκτρικές συσκευές.

Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε εκτιμάται ότι είναι ύψους 100,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE