Απόκτησε πρόσβαση σε παιδική πορνογραφία - Πέρασαν χειροπέδες σε 39χρονο

Απόκτησε πρόσβαση σε παιδική πορνογραφία - Πέρασαν χειροπέδες σε 39χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ανέφερε ότι, ο 39χρονος σχετίζεται με την απόκτηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω διαδικτύου, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, στη σύλληψη του με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Στην κατοχή του υπόπτου, καθώς και στην κατοικία του, ανευρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, που κατακρατήθηκαν για να τύχουν δικανικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE