ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεκαεννέα μετανάστες πέρασαν στην Κύπρο - Έξι ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους

Δεκαεννέα μετανάστες πέρασαν στην Κύπρο - Έξι ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους

Άφιξη παράτυπων μεταναστών σύλληψη δύο προσώπων ως διακινητές. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 χθες το πρωί εντοπίστηκε σκάφος το οποίο βρισκόταν 17 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Αμέσως Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας απέπλευσε για εντοπισμό του συγκεκριμένου σκάφους το οποίο εντοπίστηκε τελικά 11 περίπου ναυτικά μίλια ανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 19 άντρες, μεταξύ των οποίων έξι ανήλικα πρόσωπα, οι οποίοι παραλήφθηκαν από τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν στη Μαρίνα Αγίας Νάπας για τα περαιτέρω.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο από τα πρόσωπα που επέβαιναν στο σκάφος τα οποία φέρονται να είναι οι διακινητές. Πρόκειται για 37χρονο και 36χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που συνεδρίασε σήμερα Σάββατο στη Λάρνακα, εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 37 και 36 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία, υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό αποκόμιση κέρδους και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top