Ντου της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό - Έμπλεξε 21χρονος με αυτά που εντοπίστηκαν

Ντου της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό - Έμπλεξε 21χρονος με αυτά που εντοπίστηκαν

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 21χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η οποία διενεργήθηκε στην παρουσία του 21χρονου καθώς και 20χρονου που βρισκόταν εκεί ως επισκέπτης, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 47 περίπου γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης μία ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE