Ντου της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό - Έμπλεξε 21χρονος με αυτά που εντοπίστηκαν

Ντου της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό - Έμπλεξε 21χρονος με αυτά που εντοπίστηκαν

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 21χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η οποία διενεργήθηκε στην παρουσία του 21χρονου καθώς και 20χρονου που βρισκόταν εκεί ως επισκέπτης, εντοπίστηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 47 περίπου γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης μία ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE