Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Πολύ σύντομα το τέταρτο γεωτρύπανό μας θα βγει για νέες εξερευνήσεις

Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Πολύ σύντομα το τέταρτο γεωτρύπανό μας θα βγει για νέες εξερευνήσεις

Πολύ σύντομα το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας θα βγει για νέες εξερευνήσεις στη θάλασσα, δηλώνει ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας δημοσιεύει βίντεο που ετοιμάστηκε για το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας που έφτασε στην Μερσίνα στις 19 Μαΐου.

Ο κ. Ντονμέζ αναφέρει ότι «το τέταρτο γεωτρύπανό μας είναι στα πέντε της κλάσης του στον κόσμο. Πολύ σύντομα θα βγει για νέες εξερευνήσεις στα βάθη των θαλασσών μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE