Ρωσικό Υπ. Αμυνας: Πυραυλική επίθεση από Ρωσία κατέστρεψε φορτίο με όπλα από Δύση για την Ουκρανία

Ρωσικό Υπ. Αμυνας: Πυραυλική επίθεση από Ρωσία κατέστρεψε φορτίο με όπλα από Δύση για την Ουκρανία

Τo ρωσικό Υπουργείο Αμυνας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων που είχε στείλει η Δύση στην Ουκρανία, στην περιφέρεια Ζιτομίρ, δυτικά του Κιέβου.

Το Υπουργείο Άμυνας σε μήνυμά του στο Telegram αναφέρει ότι «πύραυλοι Kalibr υψηλής ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς, που εκτοξεύθηκαν από θαλάσσης, κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μαλίν, στην περειφέρεια Ζιτομίρ.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα όπλα αυτά προορίζονταν για τις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή του Ντονμπάς, στα ανατολικά, όπου έχουν επικεντρωθεί οι συγκρούσεις.

Την είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters, τα οποία ωστόσο δεν ήταν σε θέση να την επιβεβαιώσουν από ανεξάρτητη πηγή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE