Αυτοί που θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες – Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κυριάκου, Κατελάρης και Πίττας

Αυτοί που θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες – Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κυριάκου, Κατελάρης και Πίττας

Τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες από τους υπόλοιπους, επειδή κλήθηκαν στην εθνική ομάδα για τους αγώνες του Nations League.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιάννης Πίττας, ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου και οι Φάνος Κατελάρης, Αντρέας Φιλιώτης. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς δεν κλήθηκε, επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE